Пятница, 17.05.2024, 05:25Главная | Регистрация | Вход

Форма входа

Поиск

Наш опрос

Есть ли вы вконтакте?
Всего ответов: 2

Мини-чат

200

Статистика

Помогаем делать уроки) - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Наша Школа) » Уроки » Помогаем делать уроки)
Помогаем делать уроки)
AngelДата: Воскресенье, 07.06.2009, 14:20 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 53
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Даваайте друг дргу поможем сделать уроки)?
 
ЖенёкДата: Среда, 10.06.2009, 14:55 | Сообщение # 2
Генерал-лейтенант
Группа: Модераторы
Сообщений: 31
Награды: 1
Репутация: 1
Статус: Offline
давайте...

Завдання 7.43. У стежачій системі (Мал. 1) тиск рx в корпусі золотника, що підводиться до силового циліндра, змінюється з переміщенням золотника в межах від тиску живлення р1 (при повністю відкритому верхньому і закритому нижньому вікнах) до тиску зливу р2 (при закритому верхньому і відкритому нижньому вікнах). Кожному положенню золотника (командного органу) відповідає при цьому певне зусилля, яке діє на поршень циліндра (виконавчий орган) і викликає його стежаче переміщення.
Встановити залежність тиску рx в циліндрі і витрати Qx через золотник від зсуву плунжера золотника х з верхнього крайнього положення.
Витрата через вхідні вікна золотника визначати по формулі :

а через вихідні вікна:

де s і b - висота і ширина вхідних і вихідних вікон; μ - їх коефіцієнт витрати.
Побудувати графіки залежностей рx і Qx від х при р1 = 10 МПа і р2 = 0; s = 2 мм і b = 4 мм; м = 0,6. Густина робочої рідини ρ = 850 кг/м³.

Принцип роботи
Стежача система складається з золотнникової пари, в яку входить золотник і корпус розподільника. У корпусі розподільника є: напірний канал, канал зливу, виконавчий канал, через який золотникова пара з`єднана з виконавцем (плунжерний циліндр з зворотньою пружиною).
Управління золотником здійснюється за допомогою штовхача. При переміщенні золотника вгору відкривається повністю напірний канал, при цьому зливний канал перекриваєтся. Тиск в робочій порожнині дорівнює тиску напірного каналу і є максимальним при якому поршень плунжерного циліндра зміщюється на максимальну відстань, що відповідає розрахунковій характеристиці пружини.
При переміщенні золотника вниз до повного перекриття напірного каналу і повного відкриття зливного каналу тиск в робочій порожнині виконавця зрівняється з тиском зливу. При цьому пружина плунжерного циліндра виштовхуватиме поршень, а також робочу рідину з поршневої порожнини через золотникову пару на злив.
У всіх проміжних положеннях золотника витрата і тиск в робочій порожнині плунжерного циліндра будуть змінюватись залежно від ступеня перекриття напірного і зливного каналів.
Графіки залежностей тиску і витрати в робочій порожнині плунжерного циліндра від зміщення плунжера золотника приведні на Мал.3 і 4 .

Добавлено (10.06.2009, 15:55)
---------------------------------------------
Ну что мне кто-то поможет сделать урок??? Скоро сдавать...

 
Форум » Наша Школа) » Уроки » Помогаем делать уроки)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024 |